Velg en side

Om meg

…jeg skal bare strikke ut denne omgangen…

Hei, jeg heter Anne-Grethe og jeg er garnavhengig.

Alltid et strikketøy på gang, og alltid på utkikk etter et nytt og spennende prosjekt. Elsker å lære nye strikketeknikker.

Jeg har strikket og heklet siden før jeg begynte på skolen. Vokste opp med en mor som strikket mye, både for hånd og på maskin. Det var vanskelig å ikke få god opplæring i strikkefaget.

Strikketall:

Garnlager

Pågående prosjekt

Jeg var også heldig og hadde bestemor i nærheten, og hun var en mester med heklenålen. Hvis jeg ikke strikket eller heklet, så var det andre kjekke prosjekter på gang. Broderi, akvarell og andre hobbyprosjekter.

Og det er litt av denne håndarbeidsgleden jeg håper jeg kan dele med denne bloggen. Enten det er nye teknikker eller kjekke tips. Jeg reiser gjerne avgårde på kurs eller strikkefestivaler for å lære nye ting. Og på samme måte som jeg elsker å lære, er jeg også glad i å formidle.

Som strikker eller hekler, er jeg ikke glad i å ha mange prosjekt gående på én gang. Men jeg har gjerne ett prosjekt som er utfordrende og får meg ut av komfortsonen, og ett som jeg kan ha med på buss eller på strikkekafé. Hvis jeg har for mange på gang, så blir jeg rett og slett stressa.

Selv med lang erfaring i faget, så er jeg mest glad i å følge oppskrifter og mindre glad i å improvisere. Men samtidig kan jeg også like å designe mine egne ting. Jeg leser skandinaviske og engelske, og har også prøvd meg på japanske oppskrifter (diagrammer) ettersom de har mye spennende som vi ikke ser her hjemme.

Elsker å surfe på Instagram og Ravelry etter inspirasjon til nye prosjekter.

Bruk gjerne kommentarfeltet til å kommunisere meg med, eller følg bloggens Facebook- og Instagramsider.

Hilsen strikkersken som gjerne tar seg en pinne.